Zázvorová omáčka
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 111 kcal
- Sacharidy 7 g
- Tuky 8 g
- Sodík 388 mg
- Bílkoviny 3 g
- Uhlovodany 6 g
- Cholesterol 12 mg
- Draslík 81.8 mg
- Vláknina 62.8 mg
- Vitamín A 62.8 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0.5 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 11.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Do kastrolu dáme máslo s cukrem a necháme zkaramelizovat.
-
2
Potom přidáme hladkou mouku, připravíme jíšku a rozšleháme s vývarem. Osolíme, okořeníme zázvorem, provaříme a propasírujeme přes sítko.
-
3
Omáčku podáváme ke zvěřině.