Jemná brynzová pomazánka

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 15 minut
Počet porcí: 1

Suroviny

  • 25 g Cibule
  • 5 g Hořčice
  • 50 g Máslo čerstvé
  • 5 g Sardelová pasta
  • 100 g Sýr Brynza
  • 5 g Pažitka
  • 10 g Paprika mletá sladká
  • 0.5 dl Smetana 12% (konzumní)
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 792 kcal
  • Sacharidy 13 g
  • Tuky 74 g
  • Sodík 5 mg
  • Bílkoviny 23 g
  • Uhlovodany 8 g
  • Cholesterol 80 mg
  • Draslík 285.7 mg
  • Vláknina 8750 mg
  • Vitamín A 8750 mg
  • Vitamín B6 0.4 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 11.9 mg
  • Vitamín E 3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 107.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Máslo vyšleháme a postupně přidáváme prolisovanou brynzu a smetanu.

  • 2

    Potom do krému vmícháme sardelovou pastu, hořčici, jemně nakrájenou cibuli, pažitku a mletou papriku.

Komentáře k receptu