Farfalle se zelím a kari

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 200 g Cibule
  • 500 g Těstoviny Farfalle
  • 50 ml Olej stolní
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 1 kávová lžička Kari koření
  • 1 špetka Vegeta
  • 1 dl Smetana 12% (konzumní)
  • 1 kg Zelí hlávkové bílé
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 682 kcal
  • Sacharidy 111 g
  • Tuky 18 g
  • Sodík 243 mg
  • Bílkoviny 20 g
  • Uhlovodany 110 g
  • Cholesterol 17 mg
  • Draslík 501.9 mg
  • Vláknina 21866 mg
  • Vitamín A 21866 mg
  • Vitamín B6 0.4 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 95.2 mg
  • Vitamín E 0.6 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 26.4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Na oleji orestujeme nakrájenou cibuli až zesklovatí. Zpěníme kari a přidáme nahrubo nakrájené zelí. Mírně ochutíme vegetou, krátce podusíme a zjemníme smetanou.

  • 2

    Smícháme s vařenými těstovinami a podáváme.

Komentáře k receptu