Vepřové maso na pivě
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 446 kcal
- Sacharidy 8 g
- Tuky 34 g
- Sodík 197 mg
- Bílkoviny 23 g
- Uhlovodany 2 g
- Cholesterol 102 mg
- Draslík 39.2 mg
- Vláknina 1202.5 mg
- Vitamín A 1202.5 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 1.9 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 3178.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Na rozehřátém sádle usmažíme najemno nakrájenou cibuli, přidáme na kostky nakrájené maso, kmín a nové koření.
-
2
Zamícháme, podlijeme vodou (2-3 lžíce) a pivem. Dusíme doměkka.
-
3
Připravíme si jíšku z másla a mouky, zamícháme ji do masa a dodusíme.
-
4
Odstraníme kuličky nového koření.