Pikantní hovězí plátky
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 453 kcal
- Sacharidy 5 g
- Tuky 29 g
- Sodík 60 mg
- Bílkoviny 44 g
- Uhlovodany 5 g
- Cholesterol 165 mg
- Draslík 64.7 mg
- Vláknina 1112.5 mg
- Vitamín A 1112.5 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 13.8 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 4.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Maso omyjeme a nakrájíme na kousky.
-
2
Ve woku rozpálíme olej a maso na něm 3-4min za stálého míchání orestujeme. Pepř necháme okapat a přidáme do pánve. Mandarinky rovněž necháme okapat, šťávu odložíme, mandarinky přidáme k masu a krátce 1-2min podusíme.
-
3
Poté přimícháme 2-3 lžíce mandarinkové šťávy a ochutíme solí.
-
4
Rozdělíme na talíře, dozdobíme nasekanou pažitkou a podáváme.