Třešňová omáčka ke zvěřině
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 258 kcal
- Sacharidy 58 g
- Tuky 0 g
- Sodík 13 mg
- Bílkoviny 3 g
- Uhlovodany 52 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 60 mg
- Vláknina 8496 mg
- Vitamín A 8496 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0.3 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Utlučeme v hmoždíři usušené třešně. Dáme povařit v půllitru vody s kouskem skořice a polovinou žemle (pouze vnitřek bez kůrky).
-
2
Po změknutí přidáme víno, cukr, můžeme i trochu koňaku.
-
3
Omáčku podáváme k pečené zvěřině.