Prejt
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 1492 kcal
- Sacharidy 82 g
- Tuky 79 g
- Sodík 561 mg
- Bílkoviny 107 g
- Uhlovodany 7 g
- Cholesterol 751.9 mg
- Draslík 975.4 mg
- Vláknina 1146.9 mg
- Vitamín A 1146.9 mg
- Vitamín B6 1.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 41.3 mg
- Vitamín E 0.8 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 49 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Uvaříme ve vodě srdce, plíce a vepřové koleno.
-
2
Z vývaru pak sebereme tuk a usmažíme na něm do sklovita česnek a cibulku.
-
3
Vše musíme rozemlít v mlýnku, přidáme játra, majoránku, sůl, pepř a nové koření.
-
4
Směs vložíme do vymazaného pekáče a pečeme asi 90 minut.