Bramborová haruľa
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 460 kcal
- Sacharidy 45 g
- Tuky 27 g
- Sodík 321 mg
- Bílkoviny 10 g
- Uhlovodany 17 g
- Cholesterol 31.6 mg
- Draslík 527.6 mg
- Vláknina 8061.5 mg
- Vitamín A 8061.5 mg
- Vitamín B6 0.4 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 14.9 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 4.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Oloupanou cibuli nakrájíme na drobno, slaninu na kostičky, česnek prolisujeme.
-
2
Plech vymažeme sádlem.
-
3
Na pánvi na sádle zpěníme cibuli se slaninou a necháme zchladnout.
-
4
Oloupané brambory nastrouháme, v míse promícháme s moukou, solí, česnekem, majoránkou a zchladlou cibulovou směsí. Dobře vymícháme a rozetřeme na vymazaný plech.
-
5
Pečeme v troubě předehřáté na 180 °C dozlatova. Rozkrájíme na kostky a podáváme.