Nejlepší čína z vepřového masa

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 60 minut
Počet porcí: 6

Suroviny

  • 350 g Zeleninová směs čínská - mražená
  • 800 ml Voda pitná
  • 80 ml Voda pitná
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 0.25 kávová lžička Pepř černý mletý
  • 0.5 kávová lžička Kari koření
  • 1 kávová lžička Koření Čína
  • 1 ks Cibule
  • 1 kg Vepřová kýta
  • 2 polévková lžíce Olej rostlinný
  • 1 polévková lžíce Solamyl
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 398 kcal
  • Sacharidy 4 g
  • Tuky 27 g
  • Sodík 227 mg
  • Bílkoviny 33 g
  • Uhlovodany 4 g
  • Cholesterol 111.7 mg
  • Draslík 584.5 mg
  • Vláknina 644.1 mg
  • Vitamín A 644.1 mg
  • Vitamín B6 0.8 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 2.1 mg
  • Vitamín E 0.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Omyté maso nakrájíme na nudličky. Cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno.

  • 2

    Cibuli zpěníme na rozpáleném oleji, přidáme maso a restujeme. Poté přidáme koření, sůl a zarestujeme. Podlijeme vodou a dusíme, až je maso téměř měkké. Mraženou zeleninu propláchneme studenou vodou, necháme okapat a přidáme k masu. Dusíme, dokud maso nezměkne. Na závěr ve vodě rozmícháme solamyl, vlijeme ke směsi a 2 – 3 minuty provaříme za stálého míchání.

Komentáře k receptu