Treska s mexickým kořením a mraženou zeleninou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 191 kcal
- Sacharidy 17 g
- Tuky 5 g
- Sodík 293 mg
- Bílkoviny 21 g
- Uhlovodany 17 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 3.8 mg
- Vláknina 159 mg
- Vitamín A 159 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Omyté a osušené filety z tresky potřeme olejem, osolíme je a posypeme mexickým kořením. Filety na chvíli odložíme. Troubu si předehřejeme na 200°C.
-
2
V pekáčku na plotně rozehřejeme olej, dáme na něj zmrazenou zeleninovou směs, prohřejeme ji, ochutíme též mexickým kořením a promícháme. Plotnu vypneme. Na zeleninu poklademe ochucené filety z tresky a pekáček vložíme do horké trouby. Pečeme přibližně 15 minut, poté filety obrátíme a pečeme dalších 15 minut dozlatova.
-
3
Upečené porce se zeleninou dáme na talíře a hned servírujeme.