Jogurt se skořicovým ovocem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 198 kcal
- Sacharidy 44 g
- Tuky 2 g
- Sodík 72 mg
- Bílkoviny 6 g
- Uhlovodany 44 g
- Cholesterol 6 mg
- Draslík 450.2 mg
- Vláknina 8131 mg
- Vitamín A 8131 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 10 mg
- Vitamín E 0.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Menší zralé jablko a hrušku omyjeme, osušíme, rozkrájíme na čtvrtky, odstraníme jadřince a nakrájíme plátky.
-
2
V míse je promícháme se skořicí a medem. Poté přimícháme vychlazený bílý jogurt a podáváme.