Křupavý restovaný hrášek

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 4 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 120 g Hrášek
  • 3 špetka Sůl
  • 2 špetka Chilli koření mleté
  • 0.75 polévková lžíce Olej olivový extra panenský
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 71 kcal
  • Sacharidy 9 g
  • Tuky 3 g
  • Sodík 354 mg
  • Bílkoviny 3 g
  • Uhlovodany 9 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 150.3 mg
  • Vláknina 6120.1 mg
  • Vitamín A 6120.1 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 24.1 mg
  • Vitamín E 0.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.9 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Naklíčený hrášek omyjeme, necháme okapat a pak ho necháme pořádně oschnout.

  • 2

    V pánvi si rozpálíme olej, na něm hrášek za stálého míchání krátce orestujeme. Ochutíme ho solí, chilli, dáme do misky a podáváme.

Komentáře k receptu