Křupavý restovaný hrášek
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 71 kcal
- Sacharidy 9 g
- Tuky 3 g
- Sodík 354 mg
- Bílkoviny 3 g
- Uhlovodany 9 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 150.3 mg
- Vláknina 6120.1 mg
- Vitamín A 6120.1 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 24.1 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Naklíčený hrášek omyjeme, necháme okapat a pak ho necháme pořádně oschnout.
-
2
V pánvi si rozpálíme olej, na něm hrášek za stálého míchání krátce orestujeme. Ochutíme ho solí, chilli, dáme do misky a podáváme.