Skořicová rýže
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 399 kcal
- Sacharidy 73 g
- Tuky 14 g
- Sodík 415 mg
- Bílkoviny 5 g
- Uhlovodany 73 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 211 mg
- Vláknina 45280 mg
- Vitamín A 45280 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 1.5 mg
- Vitamín E 2.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 4.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Propláchnutou rýži nasucho opražíme na púánvi. Přilijeme vodu, přidáme celou skořici, sůl a přivedeme k varu. Velmi zvolna vaříme, dokud se nevstřebá všechna tekutina.
-
2
Odstavíme z plotny, přidáme olej a zlehka promícháme.
-
3
Skořicovou rýži podáváme jako přílohu.