Chlebovka po moravsku
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 248 kcal
- Sacharidy 39 g
- Tuky 3 g
- Sodík 194 mg
- Bílkoviny 15 g
- Uhlovodany 0 g
- Cholesterol 6.3 mg
- Draslík 0.2 mg
- Vláknina 71.3 mg
- Vitamín A 71.3 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Rozmícháme v mléce polévkovou lžíci mouky a přilijeme do podmáslí. Vaříme za stálého míchání.
-
2
Dle chuti přidáme krupicový cukr, sůl, skořici a na kostičky nakrájený chléb, který nejdříve nasucho opečeme.
-
3
Necháme chvíli povařit a můžeme podávat.