Zvěřinové karbanátky
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 507 kcal
- Sacharidy 16 g
- Tuky 24 g
- Sodík 136 mg
- Bílkoviny 54 g
- Uhlovodany 3 g
- Cholesterol 282.5 mg
- Draslík 573.4 mg
- Vláknina 2851.5 mg
- Vitamín A 2851.5 mg
- Vitamín B6 0.8 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 2.3 mg
- Vitamín E 1.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 6.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Odblaněnou srnčí plec umeleme spolu s vepřovým, přidáme v mléce namočené a vymačkané rohlíky, na drobno nakrájenou cibuli, vejce, sůl a koření a řádně promícháme.
-
2
Ze směsi tvoříme placičky, které smažíme po obou stranách na oleji.