Kotlety plněné zelím s medem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 85 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 800 g Vepřové kotlety
  • 300 g Zelí červené - sterilizované
  • 20 ml Olej rostlinný
  • 150 ml Pivo tmavé 13% 4,4% obj.
  • 2 kávová lžička Med včelí
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 1 kávová lžička Kmín celý
  • 1 ks Jablka
  • 1 ks Cibule
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 485 kcal
  • Sacharidy 22 g
  • Tuky 24 g
  • Sodík 298 mg
  • Bílkoviny 43 g
  • Uhlovodany 20 g
  • Cholesterol 138 mg
  • Draslík 1006.7 mg
  • Vláknina 7039.5 mg
  • Vitamín A 7039.5 mg
  • Vitamín B6 1.6 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 12.4 mg
  • Vitamín E 0.9 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 3.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Do vepřových kotlet nakrojíme kapsu. Uvnitř ji osolíme a naplníme zelím smíchaným s medem, nastrouhaným jablkem, pepřem a kmínem. Každou kapsu pevně uzavřeme jehlou nebo párátky.

  • 2

    Na oleji zpěníme nasekanou cibuli, přidáme naplněné kotlety a opečeme je. Vše vložíme do remosky a podlijeme pivem.

  • 3

    Pokrm pečeme do změknutí masa.

Komentáře k receptu