Brambůrky z trouby
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 138 kcal
- Sacharidy 20 g
- Tuky 5 g
- Sodík 16 mg
- Bílkoviny 4 g
- Uhlovodany 20 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 660.8 mg
- Vláknina 8000 mg
- Vitamín A 8000 mg
- Vitamín B6 0.4 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 18.2 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 5.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Brambory omyjeme a nakrájíme na silnější plátky, protože se pečením scvrknou.
-
2
Brambůrky rozprostřeme na plech s pečícím papírem, pokapeme olivovým olejem, osolíme a okořeníme.
-
3
Pečeme v troubě vyhřáté na 200 stupňů.