Olejo-octová marináda nejen na ryby
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 94 kcal
- Sacharidy 2 g
- Tuky 10 g
- Sodík 233 mg
- Bílkoviny 0 g
- Uhlovodany 2 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 2.6 mg
- Vláknina 104.8 mg
- Vitamín A 104.8 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Do misky vložíme práškovou hořčici, cukr moučku, pepř a sůl, promícháme, za stálého šlehání přikapáváme olej (3 lžíce). Když vznikne hladká kašička bez hrudek, za stálého míchání přidáme 1 - 1,5 lžičky octa a dobře směs vyšleháme.
-
2
Marinádu použijeme k marinování ryb i masa.