Okoun na pivě s rajčaty a olivami
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 357 kcal
- Sacharidy 13 g
- Tuky 12 g
- Sodík 401 mg
- Bílkoviny 50 g
- Uhlovodany 12 g
- Cholesterol 0.4 mg
- Draslík 450.5 mg
- Vláknina 5584.8 mg
- Vitamín A 5584.8 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 39.2 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Cibuli oloupeme a pokrájíme na menší kousky. Rajčata omyjeme a pokrájíme na poloviny, stejně jako olivy. Bazalku rozebereme na lístky a opláchneme.
-
2
Olej rozpálíme, přidáme cibuli a smažíme 3 minuty. Přidáme okouna a smažíme další 2 minuty z každé strany. Přidáme rajčata a olivy a povaříme 3 minuty. Poté podlijeme vývarem a pivem a vaříme 7 minut. Osolíme a opepříme, servírujeme ozdobené bazalkou.