Bylinková makrela v alobalu
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 631 kcal
- Sacharidy 8 g
- Tuky 47 g
- Sodík 243 mg
- Bílkoviny 48 g
- Uhlovodany 7 g
- Cholesterol 190 mg
- Draslík 385.1 mg
- Vláknina 4586.5 mg
- Vitamín A 4586.5 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 39.5 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 33.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Makrely nakrájíme na plátky. Osolíme je a opepříme. Na list alobalu vždy vložíme 1 plátek ryby. Zahřejeme si gril.
-
2
Všechny bylinky, kopr, petržel, kerblík a bazalku nasekáme najemno. Vložíme je do misky, kam vlijeme rozpuštěné máslo a šťávu vymačkanou z 1 citronu. Přidáme očištěnou a nadrobno nasekanou feferonku a oloupaný a nasekaný česnek. Promícháme a směsí natřeme plátky ryby. Alobal uzavřeme a grilujeme 12 minut.