Pivní punč s vejci a smetanou

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 10 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 150 g Cukr krupice
  • 1 kávová lžička Skořice mletá
  • 3 ks Vejce slepičí
  • 2 dl Pivo světlé 10% 3,9% obj.
  • 2.5 dl Smetana 12% (konzumní)
  • 2.5 dl Rum
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 454 kcal
  • Sacharidy 43 g
  • Tuky 12 g
  • Sodík 62 mg
  • Bílkoviny 8 g
  • Uhlovodany 38 g
  • Cholesterol 209 mg
  • Draslík 61.4 mg
  • Vláknina 265.5 mg
  • Vitamín A 265.5 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0 mg
  • Vitamín E 0.4 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 73.4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    V misce rozšleháme smetanu s rumem a s vajíčky.

  • 2

    Pivo nalijeme do hrnce, přidáme k němu cukr, skořici a přivedeme k varu. Potom do piva přilijeme rozšlehanou smetanu a metlou mícháme, až se vytvoří pěna.

  • 3

    Punč nalijeme do sklenic a podáváme.

Komentáře k receptu