Španělská polévka s topinkou

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 1 kostka Polévkové kostky Vitana
  • 100 g Cibule
  • 300 g Chléb konzumní
  • 40 g Tuk
  • 40 g Olej stolní
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 1 polévková lžíce Ocet kvasný lihový
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 381 kcal
  • Sacharidy 40 g
  • Tuky 21 g
  • Sodík 210 mg
  • Bílkoviny 7 g
  • Uhlovodany 2 g
  • Cholesterol 15.1 mg
  • Draslík 36.5 mg
  • Vláknina 850 mg
  • Vitamín A 850 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 1.9 mg
  • Vitamín E 0.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Cibuli oloupeme a nakrájíme na kolečka. Osmahneme ji na oleji dozlatova a zalijeme vodou.

  • 2

    Přidáme masox, dobře promícháme a povaříme asi 15 minut. Polévku osolíme a přikyselíme.

  • 3

    K polévce podáváme topinky smažené na tuku. Můžeme je nakrájet na kostky a použít jako vložku do polévky.

Komentáře k receptu