Hovězí maso na kari s pórkem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 311 kcal
- Sacharidy 40 g
- Tuky 9 g
- Sodík 157 mg
- Bílkoviny 21 g
- Uhlovodany 40 g
- Cholesterol 43.5 mg
- Draslík 496.3 mg
- Vláknina 9782 mg
- Vitamín A 9782 mg
- Vitamín B6 0.6 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 31.7 mg
- Vitamín E 2.7 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 7.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Maso nakrájíme na nudličky, dáme do misky a zalijeme sójovou omáčkou.
-
2
Pórek omyjeme a šikmo nakrájíme na dlouhé nudličky.
-
3
V pánvi rozpálíme olej, vložíme do něj maso a za stálého míchání smažíme přibližně 5 minut, dokud se neodpaří voda. Přidáme kari koření, cukr a nudličky pórku. Směs stále mícháme, Když pórek začne vadnout, ale je ještě zelený, dochutíme směs Vegetou a přilijeme vývar. Vše důkladně promícháme, necháme velmi krátce provařit a podáváme.