Vepřová játra pečená na cibulce
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 251 kcal
- Sacharidy 5 g
- Tuky 16 g
- Sodík 881 mg
- Bílkoviny 22 g
- Uhlovodany 5 g
- Cholesterol 312.4 mg
- Draslík 308.7 mg
- Vláknina 855.6 mg
- Vitamín A 855.6 mg
- Vitamín B6 0.7 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 26.8 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 23.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Vepřová játra odblaníme, opláchneme a nakrájíme na hranolky nebo proužky.
-
2
Cibuli oloupeme, jemně nakrájíme a mírně osmahneme na tuku. Přidáme játra, vše rychle osmažíme za stálého promíchávání, přidáme kmín, pepř a drcenou majoránku a pod poklicí krátce podusíme.
-
3
Nakonec játra osolíme, vše promícháme a ještě podusíme.