Rybí špízy na kari

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 100 g Rajčata
  • 400 g Filé z aljašské tresky
  • 0.5 kávová lžička Kari koření
  • 0.5 kávová lžička Zázvor mletý
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 polévková lžíce Olej olivový extra panenský
  • 1 polévková lžíce Med včelí
  • 0.8 polévková lžíce Olej stolní
  • 1 polévková lžíce Citronová šťáva
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 125 kcal
  • Sacharidy 6 g
  • Tuky 3 g
  • Sodík 60 mg
  • Bílkoviny 18 g
  • Uhlovodany 6 g
  • Cholesterol 40.7 mg
  • Draslík 76.8 mg
  • Vláknina 943.3 mg
  • Vitamín A 943.3 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 4 mg
  • Vitamín E 0.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Na kousky nakrájíme rybí maso.

  • 2

    Smícháme v misce pepř, sůl, kari, zázvor, med, olivový olej a šťávu z půl citronu. Vše promícháme a 30 minut necháme odležet.

  • 3

    Rybí kousky obalíme v připravené marinádě.

  • 4

    Poté napichujeme společně s rajčátky na špízy.

  • 5

    Na rozehřátém oleji smažíme a ihned podáváme.

Komentáře k receptu