Sýr v sýru

Hodnocení 0x 1x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 120 g Sýr Hermelín (Camember, Encián)
  • 100 g Sýr smetanový tavený 45%
  • 1 kávová lžička Máslo čerstvé
  • 1 kávová lžička Hořčice Dijonská
  • 1 ks Cibule
  • 1 ks Okurky nakládané
  • 1 špetka Paprika mletá sladká
  • 1 špetka Chilli koření mleté
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 381 kcal
  • Sacharidy 10 g
  • Tuky 28 g
  • Sodík 2057 mg
  • Bílkoviny 22 g
  • Uhlovodany 9 g
  • Cholesterol 42.6 mg
  • Draslík 116.4 mg
  • Vláknina 5854.9 mg
  • Vitamín A 5854.9 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 5.5 mg
  • Vitamín E 0.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 7.3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Hermelín naplocho rozkrojíme a u obou polovin vydlabeme středy, které rozetřeme s taveným sýrem, máslem, hořčicí a kořením.

  • 2

    K rozetřené směsi vmícháme oloupanou, jemně nakrájenou cibuli a nastrouhanou okurku. Vše dobře promícháme.

  • 3

    Připravenou směs vložíme mezi poloviny Hermelínu, sýr zabalíme do alobalu a necháme v chladničce několik hodin proležet.

  • 4

    Můžeme podávat s čerstvou zeleninou.

Komentáře k receptu