Pangasius na česneku
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 478 kcal
- Sacharidy 11 g
- Tuky 14 g
- Sodík 58 mg
- Bílkoviny 95 g
- Uhlovodany 11 g
- Cholesterol 18.9 mg
- Draslík 10.7 mg
- Vláknina 128.5 mg
- Vitamín A 128.5 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 2 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 16.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Rybu osolíme a z obou stran opečeme na rozpáleném oleji. Maso vyjmeme a do výpeku přidáme máslo, za stálého míchání přisypeme mouku a orestujeme.
-
2
V misce rozetřeme prolisovaný česnek s pepřem a koriandrem, přidáme citronovou šťávu a promícháme. Směs přilijeme do pánve a prohřejeme.
-
3
Hotové ryby potřeme omáčkou a podáváme.