Arménský rajčatový salát
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 122 kcal
- Sacharidy 8 g
- Tuky 10 g
- Sodík 56 mg
- Bílkoviny 2 g
- Uhlovodany 8 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 398.1 mg
- Vláknina 3605.5 mg
- Vitamín A 3605.5 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 18.3 mg
- Vitamín E 0.6 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Rajčata a okurky nakrájíme na tenké plátky, v servírovací míse je promícháme, osolíme, opepříme, zakapeme olejem a octem.
-
2
Před podáváním posypeme petrželovou natí, kterou jsme posekali nadrobno.