Makarony s rybím filé

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 35 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 100 g Sýr Gouda 45%
  • 200 g Špagety, Makarony
  • 200 g Filé z aljašské tresky
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 1 kávová lžička Koření grilovací
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 2 l Voda pitná
  • 2 polévková lžíce Máslo čerstvé
  • 1 polévková lžíce Petržel - nať
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 773 kcal
  • Sacharidy 76 g
  • Tuky 32 g
  • Sodík 856 mg
  • Bílkoviny 43 g
  • Uhlovodany 76 g
  • Cholesterol 121 mg
  • Draslík 301.8 mg
  • Vláknina 6647.5 mg
  • Vitamín A 6647.5 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 3.7 mg
  • Vitamín E 0.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 24 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Makarony uvaříme v mírně osolené vodě, slijeme a necháme okapat.

  • 2

    Omyté a osušené porce filé osolíme, opepříme a posypeme grilovacím kořením. Na pánvi na másle orestujeme po obou stranách. Potom porce vidličkou natrháme na kousky.

  • 3

    Makarony vsypeme do mísy a přidáme kousky filé, nasekanou petrželku a vše zlehka promícháme.

  • 4

    Směs vložíme do máslem vymazané zapékací mísy a posypeme nastrouhaným sýrem.

  • 5

    Pokrm krátce zapečeme ve středně vyhřáté troubě a ihned podáváme.

Komentáře k receptu