Guláš z více druhů masa

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 80 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 200 g Kuřecí prsa
  • 200 g Vepřová krkovička
  • 200 g Vepřový bok uzený
  • 200 g Fazolky mražené
  • 1 kávová lžička Koření grilovací
  • 1 kávová lžička Gulášové koření
  • 0.5 kávová lžička Sůl
  • 4 ks Brambory
  • 2 ks Cibule
  • 2 polévková lžíce Kečup
  • 1 polévková lžíce Olej rostlinný
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 380 kcal
  • Sacharidy 20 g
  • Tuky 22 g
  • Sodík 912 mg
  • Bílkoviny 27 g
  • Uhlovodany 20 g
  • Cholesterol 100.5 mg
  • Draslík 867 mg
  • Vláknina 8377 mg
  • Vitamín A 8377 mg
  • Vitamín B6 0.7 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 19.9 mg
  • Vitamín E 0.5 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 5.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    V kastrole na oleji osmahneme oloupanou, jemně nakrájenou cibuli. Přidáme omyté, na kousky nakrájené maso a chvíli opékáme.

  • 2

    Opečené maso okořeníme, promícháme, zalijeme vodou a dusíme do poloměkka.

  • 3

    Potom k masu přidáme oloupané, na kostky nakrájené brambory a překrájené fazolky. Vše podusíme ještě 15 minut.

  • 4

    Nakonec do guláše vmícháme kečup a krátce povaříme. Zahustíme nastrouhaným chlebem a podáváme.

Komentáře k receptu