Jehněčí po čínsku

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 600 g Jehněčí maso
  • 5 g Sůl
  • 3 g Pepř černý mletý
  • 2 g Anýz mletý
  • 2 g Koření pěti vůní
  • 100 g Olej arašídový (podzemnicový)
  • 100 ml Víno rýžové čínské
  • 2 polévková lžíce Omáčka sójová
  • 1 polévková lžíce Cukr krupice
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 574 kcal
  • Sacharidy 6 g
  • Tuky 43 g
  • Sodík 485 mg
  • Bílkoviny 17 g
  • Uhlovodany 6 g
  • Cholesterol 120 mg
  • Draslík 23.5 mg
  • Vláknina 543.5 mg
  • Vitamín A 543.5 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0.1 mg
  • Vitamín E 3.9 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1425.3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Maso očistíme, omyjeme a nakrájíme na větší nudličky.

  • 2

    Ve woku rozpálíme olej a maso zprudka opečeme. Osolíme, přidáme koření, zalijeme vínem se sójovou omáčkou a cukrem. Krátce podusíme a ihned podáváme.

Komentáře k receptu