Dušená rajčata po indicku

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 35 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 400 g Rajčata
  • 0.5 kávová lžička Zázvor mletý
  • 1 kávová lžička Paprika mletá sladká
  • 0.5 kávová lžička Paprika mletá pálivá
  • 1 ks Cibule
  • 1 špetka Sůl
  • 2 stroužek Česnek
  • 1 polévková lžíce Olej rostlinný
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 50 kcal
  • Sacharidy 8 g
  • Tuky 2 g
  • Sodík 65 mg
  • Bílkoviny 1 g
  • Uhlovodany 8 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 302.4 mg
  • Vláknina 3729.5 mg
  • Vitamín A 3729.5 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 15.6 mg
  • Vitamín E 0.9 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Cibuli nakrájíme a společně s utřeným česnekem osmahneme na rozpáleném oleji do zlatova. Přidáme koření, krátce orestujeme.

  • 2

    Poté vložíme oloupaná a pokrájená rajčata, ochutíme solí, mírně podlejeme a dusíme do měkka.

Komentáře k receptu