Dušená rajčata po indicku
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 50 kcal
- Sacharidy 8 g
- Tuky 2 g
- Sodík 65 mg
- Bílkoviny 1 g
- Uhlovodany 8 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 302.4 mg
- Vláknina 3729.5 mg
- Vitamín A 3729.5 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 15.6 mg
- Vitamín E 0.9 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Cibuli nakrájíme a společně s utřeným česnekem osmahneme na rozpáleném oleji do zlatova. Přidáme koření, krátce orestujeme.
-
2
Poté vložíme oloupaná a pokrájená rajčata, ochutíme solí, mírně podlejeme a dusíme do měkka.