Debrecínské kotlety
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 312 kcal
- Sacharidy 7 g
- Tuky 23 g
- Sodík 570 mg
- Bílkoviny 23 g
- Uhlovodany 7 g
- Cholesterol 57.5 mg
- Draslík 487.3 mg
- Vláknina 4668.3 mg
- Vitamín A 4668.3 mg
- Vitamín B6 0.8 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 20.2 mg
- Vitamín E 1.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Vepřové kotlety na okrajích nařízneme, naklepeme a nasolíme. Na sádle osmažíme cibuli nadrobno, zasypeme paprikou a necháme zpěnit. Na tento základ vložíme kotlety, podlijeme vodou a necháme pozvolna zakryté dusit, mírně podléváme.
-
2
Když je maso skoro měkké přidáme nakrájenou papriku a rajčata a společně dusíme doměkka. Nakonec přidáme na kolečka nakrájenou debrecínskou klobásu, prohřejeme, dochutíme a můžeme podávat.