Vepřové a kuřecí maso po kreolsku

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 350 g Vepřová kýta
  • 350 g Kuřecí prsa
  • 100 ml Olej rostlinný
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 1 polévková lžíce Tabasco
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 510 kcal
  • Sacharidy 0 g
  • Tuky 40 g
  • Sodík 354 mg
  • Bílkoviny 35 g
  • Uhlovodany 0 g
  • Cholesterol 114.6 mg
  • Draslík 619 mg
  • Vláknina 19.5 mg
  • Vitamín A 19.5 mg
  • Vitamín B6 1.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 1.6 mg
  • Vitamín E 2.5 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Omytou vepřovou kýtu a omytá kuřecí prsa nakrájíme na kousky nebo na plátky. Zlehka naklepeme, osolíme a pokapeme tabascem.

  • 2

    Na pánvi na rozpáleném oleji maso opečeme po obou stranách.

  • 3

    Můžeme podávat s čerstvým chlebem nebo pečivem.

Komentáře k receptu