Vepřové a kuřecí maso po kreolsku
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 510 kcal
- Sacharidy 0 g
- Tuky 40 g
- Sodík 354 mg
- Bílkoviny 35 g
- Uhlovodany 0 g
- Cholesterol 114.6 mg
- Draslík 619 mg
- Vláknina 19.5 mg
- Vitamín A 19.5 mg
- Vitamín B6 1.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 1.6 mg
- Vitamín E 2.5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Omytou vepřovou kýtu a omytá kuřecí prsa nakrájíme na kousky nebo na plátky. Zlehka naklepeme, osolíme a pokapeme tabascem.
-
2
Na pánvi na rozpáleném oleji maso opečeme po obou stranách.
-
3
Můžeme podávat s čerstvým chlebem nebo pečivem.