Kuřecí salát se šlehačkou

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 500 g Kuřecí maso vařené
  • 100 g Křen
  • 250 ml Smetana 33% (šlehačka)
  • 1 kávová lžička Nakládaný zelený pepř
  • 1 ks Mrkev kořen
  • 1 špetka Sůl
  • 1 balení Ztužovač šlehačky
  • 1 polévková lžíce Hořčice plnotučná
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 452 kcal
  • Sacharidy 7 g
  • Tuky 30 g
  • Sodík 100 mg
  • Bílkoviny 37 g
  • Uhlovodany 2 g
  • Cholesterol 68.8 mg
  • Draslík 115.3 mg
  • Vláknina 3857.5 mg
  • Vitamín A 3857.5 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 35.3 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.7 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Vařené (nebo pečené) kuřecí maso nakrájíme na kousky a vsypeme do mísy. Přidáme hořčici, očištěnou, nahrubo nastrouhanou mrkev, sůl a nadrcený zelený pepř. Vše promícháme.

  • 2

    Nakonec do směsi přidáme smetanu ušlehanou se ztužovačem a vmícháme nastrouhaný křen.

Komentáře k receptu