Nakládaný hermelín
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 1213 kcal
- Sacharidy 8 g
- Tuky 126 g
- Sodík 200 mg
- Bílkoviny 16 g
- Uhlovodany 6 g
- Cholesterol 43.2 mg
- Draslík 104.2 mg
- Vláknina 2105 mg
- Vitamín A 2105 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 31.9 mg
- Vitamín E 0.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Papriky omyjeme a nakrájíme na tenké plátky, cibuli oloupeme, nakrájíme na tenká kolečka, česnek oloupeme a prolisujeme do misky, kam přidáme olej, sůl, pepř a vše promícháme. Hermelíny rozřízneme na 2 kolečka a potřeme každé kolečko česnekovou směsi. Na jednu půlku sýra položíme kolečko cibule, plátek papriky, posypeme kořením, přikryjeme druhou půlkou.
-
2
Naplněné hermelíny naskládáme do uzavírací nádoby, kolík máme hermelínu, takový počet dáme do nádoby kulatých feferonek. Celé je zalijeme olejem, nádobu uzavřeme a necháme odležet, aby hermelíny změkly.