Rybí filé na česneku a paprice
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 393 kcal
- Sacharidy 40 g
- Tuky 5 g
- Sodík 779 mg
- Bílkoviny 90 g
- Uhlovodany 4 g
- Cholesterol 2.4 mg
- Draslík 137.1 mg
- Vláknina 3905 mg
- Vitamín A 3905 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 7.8 mg
- Vitamín E 1.5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Porce filé pokapeme citronovou šťávou a dáme na 1 hodinu uležet do chladna.
-
2
Mezitím prolisujeme česnek a smícháme se solí do pasty. Mouku promícháme s paprikou.
-
3
Jednotlivé porce filé silně potřeme česnekovou pastou, obalíme v mouce a na rozpáleném sádle osmažíme dozlatova z obou stran.