Rybí filé na česneku a paprice

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 8 g Sůl
  • 10 g Sádlo škvařené
  • 20 g Paprika mletá sladká
  • 800 g Filé rybí
  • 200 g Mouka pšeničná hladká
  • 30 ml Citronová šťáva
  • 2 stroužek Česnek
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 393 kcal
  • Sacharidy 40 g
  • Tuky 5 g
  • Sodík 779 mg
  • Bílkoviny 90 g
  • Uhlovodany 4 g
  • Cholesterol 2.4 mg
  • Draslík 137.1 mg
  • Vláknina 3905 mg
  • Vitamín A 3905 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 7.8 mg
  • Vitamín E 1.5 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2.7 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Porce filé pokapeme citronovou šťávou a dáme na 1 hodinu uležet do chladna.

  • 2

    Mezitím prolisujeme česnek a smícháme se solí do pasty. Mouku promícháme s paprikou.

  • 3

    Jednotlivé porce filé silně potřeme česnekovou pastou, obalíme v mouce a na rozpáleném sádle osmažíme dozlatova z obou stran.

Komentáře k receptu