Venkovská cibulačka se sýrem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 388 kcal
- Sacharidy 22 g
- Tuky 28 g
- Sodík 779 mg
- Bílkoviny 17 g
- Uhlovodany 7 g
- Cholesterol 45 mg
- Draslík 150 mg
- Vláknina 4929.5 mg
- Vitamín A 4929.5 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 6.4 mg
- Vitamín E 0.8 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Cibuli nakrájíme na tenká kolečka a osmažíme na polovině sádla dorůžova, přisypeme mouku a usmažíme světlou jíšku. Zaprášíme paprikou, krátce orestujeme a podlijeme vodou, osolíme a na mírném ohni za občasného míchání povaříme 20 minut.
-
2
Mezitím nakrájíme rohlíky na kostičky a osmažíme je na zbylém sádle. Hotovou polévku nalijeme do mísy, osmažený rohlík a nastrouhaný sýr dáme zvlášť do misek, aby si každý doplnil polévku podle svého.