Kančí medailonky tří chutí
Suroviny
- 120 g Sýr Niva (Rokfór)
- 120 g Sýr Eidam cihla 30%
- 120 g Šunka dušená
- 100 g Křen
- 120 g Sýr Hermelín (Camember, Encián)
- 80 ml Olej rostlinný
- 1 kávová lžička Koření grilovací
- 0.5 kávová lžička Sůl
- 1 ks Cibule
- 1.2 kg Kančí kýta
- 1 polévková lžíce Hořčice plnotučná
- 1 polévková lžíce Kečup
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 889 kcal
- Sacharidy 7 g
- Tuky 44 g
- Sodík 558 mg
- Bílkoviny 93 g
- Uhlovodany 6 g
- Cholesterol 55.5 mg
- Draslík 228.6 mg
- Vláknina 2488.5 mg
- Vitamín A 2488.5 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 37.1 mg
- Vitamín E 1.9 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Cibuli nakrájíme na jemno, nivu a eidam nastrouháme nahrubo, křen nastrouháme na jemno, šunku nakrájíme na nudličky, hermelín nakrájíme na plátky (na každou porci počítáme 3 plátky).
-
2
Kančí kýtu nakrájíme na malé plátky, naklepeme, osolíme, okořeníme grilovacím kořením a opečeme na oleji.
-
3
Třetinu plátků posypeme nivou, druhou třetinu potřeme hořčicí, posypeme cibulí, šunkou a eidamem. Třetí díl potřeme kečupem, posypeme křenem a klademe plátky hermelínu.
-
4
Řízečky vložíme do zapékací mísy a zapečeme v předehřáté troubě.