Kančí medailonky tří chutí

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 27 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 120 g Sýr Niva (Rokfór)
  • 120 g Sýr Eidam cihla 30%
  • 120 g Šunka dušená
  • 100 g Křen
  • 120 g Sýr Hermelín (Camember, Encián)
  • 80 ml Olej rostlinný
  • 1 kávová lžička Koření grilovací
  • 0.5 kávová lžička Sůl
  • 1 ks Cibule
  • 1.2 kg Kančí kýta
  • 1 polévková lžíce Hořčice plnotučná
  • 1 polévková lžíce Kečup
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 889 kcal
  • Sacharidy 7 g
  • Tuky 44 g
  • Sodík 558 mg
  • Bílkoviny 93 g
  • Uhlovodany 6 g
  • Cholesterol 55.5 mg
  • Draslík 228.6 mg
  • Vláknina 2488.5 mg
  • Vitamín A 2488.5 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 37.1 mg
  • Vitamín E 1.9 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.8 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Cibuli nakrájíme na jemno, nivu a eidam nastrouháme nahrubo, křen nastrouháme na jemno, šunku nakrájíme na nudličky, hermelín nakrájíme na plátky (na každou porci počítáme 3 plátky).

  • 2

    Kančí kýtu nakrájíme na malé plátky, naklepeme, osolíme, okořeníme grilovacím kořením a opečeme na oleji.

  • 3

    Třetinu plátků posypeme nivou, druhou třetinu potřeme hořčicí, posypeme cibulí, šunkou a eidamem. Třetí díl potřeme kečupem, posypeme křenem a klademe plátky hermelínu.

  • 4

    Řízečky vložíme do zapékací mísy a zapečeme v předehřáté troubě.

Komentáře k receptu