Kebab z jelení kýty

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 23 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 600 g Jelení kýta
  • 200 g Jogurt bílý
  • 0.25 kávová lžička Chilli koření mleté
  • 0.5 kávová lžička Sůl
  • 1 ks Cibule
  • 3 stroužek Česnek
  • 2 polévková lžíce Olej olivový
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 301 kcal
  • Sacharidy 5 g
  • Tuky 9 g
  • Sodík 813 mg
  • Bílkoviny 47 g
  • Uhlovodany 4 g
  • Cholesterol 117 mg
  • Draslík 642.3 mg
  • Vláknina 1007.5 mg
  • Vitamín A 1007.5 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 3.1 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Jelení kýtu nakrájíme na kostky, v míse promícháme s jogurtem, jemně pokrájenou cibulí, prolisovaným česnekem, olejem, chilli kořením, solí a pod fólií necháme alespoň dvě hodiny marinovat.

  • 2

    Marinované maso napícháme na jehly a ugrilujeme. Podáváme teplé.

Komentáře k receptu