Srnčí maso s brokolicí

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 35 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 200 g Brokolice
  • 600 g Srnčí kýta
  • 200 g Arašídy
  • 300 ml Voda pitná
  • 250 ml Hovězí vývar základní
  • 100 ml Olej rostlinný
  • 0.25 kávová lžička Chilli koření mleté
  • 1 ks Vejce slepičí
  • 2 polévková lžíce Omáčka sójová
  • 4 polévková lžíce Kečup
  • 0.5 polévková lžíce Solamyl - bramborový škrob
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 806 kcal
  • Sacharidy 16 g
  • Tuky 56 g
  • Sodík 394 mg
  • Bílkoviny 63 g
  • Uhlovodany 15 g
  • Cholesterol 61.3 mg
  • Draslík 218.7 mg
  • Vláknina 11254 mg
  • Vitamín A 11254 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 44.9 mg
  • Vitamín E 7 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 9.9 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Srnčí kýtu nakrájíme na kostičky a v míse promícháme s vejcem, sójovou omáčkou a Solamylem. Brokolici rozebranou na růžičky uvaříme v osolené vodě, scedíme, propláchneme a necháme okapat. Maso osmažíme na rozpáleném oleji, děrovanou naběračkou vyjmeme a přeložíme na čistou pánev. Přidáme kečup, arašídy, chilli koření, vývar, promícháme a povaříme.

  • 2

    Podáváme teplé s brokolicí.

Komentáře k receptu