Hovězí guláš s fazolemi
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 355 kcal
- Sacharidy 30 g
- Tuky 15 g
- Sodík 205 mg
- Bílkoviny 25 g
- Uhlovodany 6 g
- Cholesterol 2.6 mg
- Draslík 76.6 mg
- Vláknina 1659.3 mg
- Vitamín A 1659.3 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 4.1 mg
- Vitamín E 0.8 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Propláchnuté fazole namočíme do studené vody a necháme stát do druhého dne. Potom je v téže vodě povaříme do poloměkka.
-
2
Omyté maso nakrájíme na kostky a opečeme nasucho v pánvi. Podlijeme vodou, chvíli povaříme a přidáme k fazolím.
-
3
V kastrole na rozehřátém oleji zvolna smažíme oloupanou, nasekanou cibuli a česnek. Opepříme, přidáme rajčatový protlak a fazole s masem. Když fazole změknou, přelijeme je lžičkou tuku s rozpuštěnou paprikou a dál nevaříme.
-
4
Vhodnou přílohou jsou vařené brambory.