Kančí řízky s hermelínem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 5

Suroviny

  • 150 g Sýr Eidam cihla 30%
  • 240 g Sýr Hermelín (Camember, Encián)
  • 200 g Šunka dušená
  • 800 g Kančí kýta
  • 18.78 ml Olej rostlinný
  • 0.5 kávová lžička Sůl
  • 1 kávová lžička Paprika mletá sladká
  • 802 kávová lžička Koření Zvěřina
  • 1 ks Cibule
  • 1 polévková lžíce Olej olivový
  • 1 polévková lžíce Hořčice plnotučná
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 538 kcal
  • Sacharidy 4 g
  • Tuky 30 g
  • Sodík 78 mg
  • Bílkoviny 61 g
  • Uhlovodany 2 g
  • Cholesterol 48.8 mg
  • Draslík 33.9 mg
  • Vláknina 829.6 mg
  • Vitamín A 829.6 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 1.6 mg
  • Vitamín E 0.4 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.8 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Kančí kýtu nakrájíme na menší řízky, naklepeme, potřeme olivovým olejem, okořeníme, osolíme a pod fólií necháme alespoň hodinu odležet.

  • 2

    Cibuli a šunku najemno nakrájíme, přidáme hořčici a dobře promícháme. Hermelín nakrájíme na plátky, eidam nastrouháme.

  • 3

    Marinované řízky osmažíme, na hotové navrstvíme šunkovou směs, poklademe plátky hermelínu, posypeme eidamem a v předehřáté troubě zapečeme.

Komentáře k receptu