Daňčí hřbet s hermelínem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 25 minut
Počet porcí: 5

Suroviny

  • 20 g Máslo čerstvé
  • 240 g Sýr Hermelín (Camember, Encián)
  • 800 g Dančí maso
  • 80 ml Olej rostlinný
  • 0.5 kávová lžička Sůl
  • 2 ks Banány
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 577 kcal
  • Sacharidy 19 g
  • Tuky 34 g
  • Sodík 160 mg
  • Bílkoviny 48 g
  • Uhlovodany 18 g
  • Cholesterol 169.6 mg
  • Draslík 795.2 mg
  • Vláknina 4160 mg
  • Vitamín A 4160 mg
  • Vitamín B6 0.9 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 7 mg
  • Vitamín E 1.9 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 10.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Hřbet vykostíme, naklepeme, osolíme a osmažíme na rozpáleném oleji.

  • 2

    Na každý plátek položíme plátky oloupaného banánu, plátky hermelínu, kousek másla, vložíme do zapékací mísy a v předehřáté troubě zapečeme.

Komentáře k receptu