Vinařské zelí
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 467 kcal
- Sacharidy 23 g
- Tuky 33 g
- Sodík 893 mg
- Bílkoviny 20 g
- Uhlovodany 23 g
- Cholesterol 9.7 mg
- Draslík 831.5 mg
- Vláknina 13292 mg
- Vitamín A 13292 mg
- Vitamín B6 0.5 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 97.6 mg
- Vitamín E 0.7 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Na rozehřátém sádle opečeme na kostky nakrájené maso, přidáme drobně nakrájenou cibuli, osolíme a dusíme 15 min.
-
2
Potom přidáme nakrájené zelené papriky bez jadérek, rajčata nakrájená na osminky, lisovaný česnek a mletou červenou papriku, podlijeme trochou masového vývaru a krátce povaříme.
-
3
Nakonec přídáme očistěné nakrájené brambory a hlávkové zelí nakrájené na nudličky, znovu podlijeme trochou masového vývaru a udusíme doměkka.