Vinařské zelí

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 50 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 200 g Brambory
  • 600 g Zelí hlávkové bílé
  • 40 g Sádlo škvařené
  • 400 g Skopová plec
  • 1 kávová lžička Paprika mletá sladká
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 1 ks Cibule
  • 2 ks Paprika zelená
  • 2 ks Rajčata
  • 2 stroužek Česnek
  • 1 l Hovězí vývar základní
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 467 kcal
  • Sacharidy 23 g
  • Tuky 33 g
  • Sodík 893 mg
  • Bílkoviny 20 g
  • Uhlovodany 23 g
  • Cholesterol 9.7 mg
  • Draslík 831.5 mg
  • Vláknina 13292 mg
  • Vitamín A 13292 mg
  • Vitamín B6 0.5 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 97.6 mg
  • Vitamín E 0.7 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Na rozehřátém sádle opečeme na kostky nakrájené maso, přidáme drobně nakrájenou cibuli, osolíme a dusíme 15 min.

  • 2

    Potom přidáme nakrájené zelené papriky bez jadérek, rajčata nakrájená na osminky, lisovaný česnek a mletou červenou papriku, podlijeme trochou masového vývaru a krátce povaříme.

  • 3

    Nakonec přídáme očistěné nakrájené brambory a hlávkové zelí nakrájené na nudličky, znovu podlijeme trochou masového vývaru a udusíme doměkka.

Komentáře k receptu