Závitky z kančího bůčku
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 228 kcal
- Sacharidy 19 g
- Tuky 14 g
- Sodík 147 mg
- Bílkoviny 10 g
- Uhlovodany 19 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 342.9 mg
- Vláknina 12665.1 mg
- Vitamín A 12665.1 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 8.9 mg
- Vitamín E 0.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 7.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Kančí bůček vykostíme, nakrájíme na plátky, naklepeme, potřeme prolisovaným česnekem, zaprášíme paprikou a osolíme.
-
2
Na každý plátek položíme třetinu klobásy, maso zavineme, sepneme jehlou a vložíme do pekáče na cibuli, kterou jsme nakrájeli na plátky. Přidáme nové koření, pepř, závitky posypeme grilovacím kořením, podlijeme vodou a v předehřáté troubě pečeme, až je maso měkké. Během pečení maso přeléváme výpekem a je-li třeba, podlijeme horkou vodou.