Zvěřinový salát s ovocem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 385 kcal
- Sacharidy 20 g
- Tuky 18 g
- Sodík 369 mg
- Bílkoviny 37 g
- Uhlovodany 18 g
- Cholesterol 25 mg
- Draslík 184.5 mg
- Vláknina 8123.1 mg
- Vitamín A 8123.1 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 29.5 mg
- Vitamín E 1.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Do vroucí vody vložíme kančí kýtu a uvaříme doměkka. Maso necháme vychladnout a nakrájíme na nudličky.
-
2
Jablko oloupeme, vykrojíme jádřinec a nakrájíme na nudličky. Pomeranč rozebereme na dílky a pokrájíme, šunku nakrájíme na nudličky, červenou řepu necháme okapat a překrájíme ji.
-
3
V míse smícháme maso, ovoce, šunku, řepu, majonézu a ochutíme solí a pepřem. Směs dobře promícháme a pod fólií necháme v chladničce uležet.
-
4
Podáváme na listech salátu a zdobíme olivami.