Zelený salát s jablkem, pistáciemi a sýrem Brie
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 325 kcal
- Sacharidy 20 g
- Tuky 24 g
- Sodík 257 mg
- Bílkoviny 9 g
- Uhlovodany 18 g
- Cholesterol 31.3 mg
- Draslík 229.9 mg
- Vláknina 7902.8 mg
- Vitamín A 7902.8 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 9.7 mg
- Vitamín E 0.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Na zálivku smícháme avokádový olej, jablečnou šťávu a balzamikový ocet, ochutíme solí a čerstvě umletým pepřem.
-
2
Salátové listy smícháme s polovinou zálivky, rozdělíme na talíře. Na salát naskládáme jablka nakrájená na tenké plátky, loupané pistácie a sýr nakrájený na plátky.
-
3
Zbytek zálivky nalijeme kolem salátu a podáváme.