Pangasius s rajčaty
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 164 kcal
- Sacharidy 14 g
- Tuky 3 g
- Sodík 288 mg
- Bílkoviny 26 g
- Uhlovodany 14 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 438.3 mg
- Vláknina 6459 mg
- Vitamín A 6459 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 24.1 mg
- Vitamín E 0.9 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Spaříme a oloupeme rajčata, nakrájíme je na kousky.
-
2
Česnek a cibuli nakrájíme a osmahneme, přidáme rajčata a 10 minut povaříme omáčku. Přidáme olivy, osolíme a opepříme, přidáme strouhaný muškátový oříšek a nasekanou bazalku.
-
3
Osolíme, opepříme a citronem pokapeme rybu. Opečeme ji dozlatova na olivovém oleji.
-
4
Na talíře rozdělíme omáčku a navrch dáme plátky ryby a dozdobíme bazalkou.