Kuře ala jehně

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 70 minut
Počet porcí: 3

Suroviny

  • 500 g Kuřecí prsa
  • 1 ks Cibule
  • 1 hrst Celer bulvový
  • 1 hrst Slanina vepřová
  • 1 hrst Mrkev kořen
  • 1 špetka Tymián sušený
  • 5 stroužek Česnek
  • 2 polévková lžíce Cukr krupice
  • 3 polévková lžíce Olej stolní
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 410 kcal
  • Sacharidy 17 g
  • Tuky 43 g
  • Sodík 369 mg
  • Bílkoviny 39 g
  • Uhlovodany 16 g
  • Cholesterol 123.9 mg
  • Draslík 762.5 mg
  • Vláknina 2376.7 mg
  • Vitamín A 2376.7 mg
  • Vitamín B6 1.4 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 7.3 mg
  • Vitamín E 0.5 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Připravíme marinádu a přidáme do ní hrst nastrouhaného celeru a mrkve. Maso do ní ponoříme a dáme do lednice.

  • 2

    Druhý den maso vyndáme a osmahneme. Přidáme marinádu a dáme péct do trouby. Podlijeme občas vínem nebo vodou.

  • 3

    Ke konci pečení zalijeme trochou smetany a podáváme.

Komentáře k receptu