Kuře ala jehně
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 410 kcal
- Sacharidy 17 g
- Tuky 43 g
- Sodík 369 mg
- Bílkoviny 39 g
- Uhlovodany 16 g
- Cholesterol 123.9 mg
- Draslík 762.5 mg
- Vláknina 2376.7 mg
- Vitamín A 2376.7 mg
- Vitamín B6 1.4 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 7.3 mg
- Vitamín E 0.5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Připravíme marinádu a přidáme do ní hrst nastrouhaného celeru a mrkve. Maso do ní ponoříme a dáme do lednice.
-
2
Druhý den maso vyndáme a osmahneme. Přidáme marinádu a dáme péct do trouby. Podlijeme občas vínem nebo vodou.
-
3
Ke konci pečení zalijeme trochou smetany a podáváme.